Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyen sokat számítana az, ha...

Ilyen sokat számítana az, ha sok program fut a háttérben illetve sok dolog is van megnyitva (akkor is, ha RAM még van bőven, CPU se leterhelt)?

Figyelt kérdés

Az én gépem laptop, SSD-s, Intel Core i7 9th gen, 8 GB RAM, NVidia videokari 4 GB memóriával. Programozáshoz, néha képszerkesztéshez vettem illetve hogy összességében stabil, gyors gépem legyen. Szerencsére gyors is, mint a villám.

A munkahelyi gépemen szintén SSD, 16 GB RAM, azonos processzor és valami bika videokártya. Ezer dolog volt feltelepítve, mikor megkaptam és ötszáz tool-t, programot használunk a mindennapi munkánk során. Viszont konkrétan ritkán van leterhelve.

Kétszer annyi idő alatt bootol be, mint az enyém (a jelszóbeírásig is kétszer annyi idő alatt jut el) és alapvetően gyors, de érezhetően lassabban nyílnak meg a dolgok, mint nálam.

Nem first world problem, csak kíváncsi vagyok, mitől lehet.

2021. aug. 6. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
57%

Igen.

A te esetedben az dob sokat, hogy a munkahelyi gépen automatikus indítással elindul egy rakás task ami már indítást lassítja.

2021. aug. 7. 09:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Már a jelszóbeírás/Welcome környékén elindulnak?

Illetve egy Word megnyitását is befolyásolják?

2021. aug. 7. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!