Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez jó fejhallgató szerintetek?

Ez jó fejhallgató szerintetek?

Figyelt kérdés

játékra szeretném használni

[link]

2021. aug. 3. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha megnézed az említett oldalon a véleményeket, ott máris le tudod vonni, hogy jó-e vagy sem...
2021. aug. 3. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Volt ilyenem, sajnos nem annyira jó.

Könnyű és kényelmes, viszont olcsó műanyag. Ahogy felveszed meg forgatod a fejed, durván recseg az anyagja. Olcsó hatást kelt.

A mikrofon csak akkor használható normálisan, ha van USB hangkártyád, abban az esetben egész jó, bár elég rövid a mic kábelje.

A 7.1 viszont nagyon jó rajta, kiadja a lépteket is játék közben és nem szól rosszul.

Ha nincs usb hangkártyád amivel tuti jó lesz, akkor felejtsd el. Bár ennek van USB verziója, azt tényleg csak bedugod és használod, ezzel így sok a macera.

Egyébként sokan panaszkodnak, hogy nagyon hamar megadja magát és eltörik rajta valami.

Én pár napon belül visszavittem a boltba és inkább vettem egy HyperX Cloud Alpha-t.

2021. aug. 3. 11:35
 3/4 anonim válasza:
Szerintem okés, de ha már razert veszel, nézz egy újabb modellt inkább
2021. aug. 11. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk lehet megpróbálhatod a Razer Blackshark v2-t, az kb egy árban van a Kraken X-el. Nincs sokkal lemaradva elvileg a pro verziótól, ami elég jó. De külső usb-s hangkártyát szerezz be mellé.
2021. aug. 11. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!