Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a másolást meg lehet oldani?

Ezt a másolást meg lehet oldani?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy könyvet, amihez jart egy cd. A kerdesem arra vonatkozna, hogy van olyan program amely barmely cd tartalmat lemasolja a szamitogep hattertaraba, ezzel megolda azt, hogy a cd betoltele nelkul is le tudjam jatszani a cd tartalmat?

2021. aug. 1. 23:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen van.
2021. aug. 1. 23:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Lemezképet kell belőle készíteni - erre ott van példának okáért az ImgBurn:

[link]

majd a lemezképet felcsatolhatod egy virtuális meghajtóba - erre meg ott van a Virtual CloneDrive:

[link]

2021. aug. 2. 00:04
 3/9 anonim ***** válasza:

neroval cd-kép készités.

ha win10ed van, akkor megnyitható intézővel a kép

2021. aug. 2. 00:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget. Ma megprobalom megoldani a javaslatok alapjan. Remelem mennk fog, mert neheznek tunik :/
2021. aug. 2. 01:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Pedig nem az.
2021. aug. 2. 06:56
 6/9 Morzsi007 ***** válasza:
Ha nem ismered, a képfájl működését, akkor bonyolultnak tűnhet. Ha egyszer csináltál utána már nem lesz az.
2021. aug. 2. 07:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen olyan a képfájl, mint egy virtuális lemez, amit beteszel a virtuális meghajtóba. Némely program még “kidobás” szót is használja, amikor leválasztod, vagy cserélsz.
2021. aug. 2. 07:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az en gepemen sosem mukodtek a kep fajlok. Barmilyen jatekot toltottem le akar kepfajkent vagy barmilyen programot szedtem le, mindig mikor beraktam a daemon toolsba, azt irta ki a rendszer, hogy “jel erzekelesi hiba”, innentol kezdve sajnos nem tudtam mit kezdeni a kep fajlal :/. Remelem most nem lesz ilyen gond.
2021. aug. 2. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
De amúgy nem lenne elég, ha csak simán a tartalmát bemásolnád egy mappába? Vagy valami kalózvédelem miatt kell?
2021. aug. 2. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!