Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Időnként ki szoktam menteni a...

Időnként ki szoktam menteni a cuccaimat pendrive-ra. Hogyan kell azt megcsinàlni, hogy ne kelljen mindig előről kezdenem a dolgot? Lent írok még.

Figyelt kérdés

Szóval lementettem a doksijaim kb. fél éve. Azóta lettek újak, ill. van olyan régi, aminek megváltozott a tartalma, de a neve a régi maradt. Eddig azt csináltam, hogy mindent mindig letoröltem az újabb másolás után a pendrive-ról, és így egy üres pendrive-ra másoltam rá a mondjuk fél évvel későbbi állapotot.

Biztosan ennek van értelmesebb megoldasi módja is… tudnátok segíteni, hogy mit-hogy csináljak?

Kisméretű fáljaim vannak, de rengeteg, és igy örült lassú a folyamat….

2021. júl. 30. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én NEM pendrive-ra mentenék..

Hanem usb-hdd re vagy kivehető hdd-re..!

2021. júl. 30. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link] (vagy valami hasonló alkalmazás)

csak legyen másolatod, mert ha rosszul állítod be a dolgot, míg kitapasztalod, lehet, hogy a rossz fájlokat törlöd

(vagy csinálj egy teszt mappát, amivel játszadozol)

egyébként a pendrive nem a legjobb mód hosszútávra, egy külső merevlemez jobb

2021. júl. 30. 12:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok, és a tanácsot is köszönöm, akkor beszerzek a pendrive helyett mást. Nem tudtam, hogy más jobb lehet ilyen célra.
2021. júl. 30. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Használd a Total Commander Parancsok - Mappaszinkronizálás opcióját.

Külső merevlemezt használj, adattárolásra a pendrive nem biztonságos.

2021. júl. 30. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál!

A TC-s megoldást kipróbàlom, köszi!

Egy külső merevlemezt is beszerzek akkor. Köszi hogy erre is felhívtátok a figyelmem!

2021. aug. 1. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!