Mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
Frissítés óta amikor bekapcsolom a gépemet félpercenként ki-be kapcsol a képernyő, újratölt az asztal és a tálca is illetve ha korábban megnyitottam a fájlkezelőt az is bezáródik. Ha böngészőt nyitok meg azt nem zárja be. A frissítés előtti állapotot sem tudom visszaállítani mert a fájlkezelő folyamatosan bezáródik, startgomb lenyomása után sem történik semmi.
Mi baja lehet? Mit tudok vele csinálni?
2021. júl. 28. 09:12
1/3 anonim válasza:
Indítsd csökkentett módban, és próbáld onnan visszaállítani.
Csökkentett mód Windows 7, 8, 8.1 és 10 rendszerekben [link]
2/3 anonim válasza:
Explorer.exe crash-el illetve szerencsétlenkedik. Milyen oprendszer és milyen build ez pontosan?
3/3 danimako válasza:
Én arra tudok gondolni, hogy vagy kevés a RAM a gépedben, vagy pedig kevés a RAM órajele. Nekem hasonló gondom volt, amikor raktam plusz RAM-ot a gépembe, de kisebb órajelűt mint ami addig volt benne, és így értelemszerűen az eredetiek is kisebb órajelen dolgoztak. Ahogy kivettem a plusszot megjavult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!