Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IPhone-osok! Az EESZT alkalmaz...

IPhone-osok! Az EESZT alkalmazás másnak sem műkodik, amióta az EU-s Covid igazolványok bekerültek?

Figyelt kérdés
Újraraktam többször is, de csak azt írja ki minden Ügyfélkapus bejelentkezési próbálkozás után, hogy "Váratlan hiba lépett fel a háttérrendszerrel való kommunikáció során."

2021. júl. 27. 23:51
A kérdező szavazást indított:
Nekem működik iPhone-on.
Nekem se működik iPhone-on.
7 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is írt ki néha hibát, aztán működött.

Nem csoda hogy egy nagy lószar az egész, ahogy az összes kormányhoz köthető informatikai rendszer. Hiszen mindent hozzá nem értő kókányoló kókler sógorkomákkal gyártatnak le.

2021. júl. 28. 07:06
 2/2 anonim ***** válasza:
36%
Legalább Magyarországon van. Olahiában ez sincs. Amúgy válts Androidra, az ályfos, a szar.
2021. júl. 28. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!