Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "Gamer" laptop megéri?

"Gamer" laptop megéri?

Figyelt kérdés

Ugyanazon pénzért persze erősebb konfigurációt lehet venni asztali gépből, mint laptopból, de a laptopot hordozhatósága miatt szeretem jobban.

Egy "gamer" laptop megéri? A hűtése stb. lehet olyan jó, mint egy asztali gép esetében? Bírja addig?

2021. júl. 25. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
18%
Hűtése, ár/érték aránya meg sem fogja közelíteni az asztali gépet, de lehet alá rakni egy ilyen usbs ventilátort ami hűti. Ha nem melegszik túl akkor ugyanannyit fogja bírni, mint az asztali. Bár általában ezek melegszenek.
2021. júl. 25. 14:32
 2/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ertelemszeruen nem lehet olyan jo a hutese mivel tul szuk es kicsi a hely

kis ventik, suritett alkatreszek es felepites

eleg a ha sima feluleten hasznalod, kulso hutessel nem sokra mesz sajnos

amikben legjobban megtudtak oldani a hutesrendszert ott sokszor kara is lehet egy olyan padnak aminel rosszabban fekszik fel mint egy sima feluleten, ami akar lehet racsos szelos is ha megoldhato

vagyis "pasziv" szelozteto (hutesnek azert nem lehet nevezni :D)

amiknek rossz a hutesrendszere az meg zsakutca gep, azok sajat formajukban alkalmatlanok komoly hasznalatra

azert a legtobb jatekos gepnel erre figyelnek, ket oldalra kimeno bordak hocsovek es 2 venti ketoldalt

teszteken megnezed milyen is az adott tipusbol par altipus

es kb arra szamithatsz

asztalinal vga miatt lehetsz gondba

ilyen szempontbol laptoppal most konyebb a dolgod es "olcsobb"

2021. júl. 25. 18:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Asztalinál miért gond a VGA?

Én pont fordítva gondoltam, tehát, hogy laptopokban szerintem általában integrált, nem tudod kicserélni, míg asztaliban könnyebben cserélhető. Nem?

2021. júl. 25. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!