Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Alap számítógépes segítségre...

Alap számítógépes segítségre szorulok győrben, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

a segítség kérés egyszerűen csak programok és kapcsolódó fájljaik törlése, hogy ne maradjon nyoma a gépben (azért ne, mert idegesít hogy törlés után is rá tudok keresni).

ha szervízbe viszem foglalkoznak majd velem?

vagy hogy tudnám ezt tényleg megbízható szakemberrel csináltatni? milyen árra számíthatok? szerintem egy óránál nem lenne több.

tudtok valakit személyesen ajánlani Győrben?

köszönöm!

2021. júl. 24. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Kifejtes? Segítek szivesen provátban akár
2021. júl. 24. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Kifejted?

Privátban.

F*om telefon.... Bocs, siettem

2021. júl. 24. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezentúl a programok eltávolításához a Revo Uninstallert használd. Az minden mappát, fájlt, regisztrációs bejegyzést eltávolít.

Letöltöd a free portable-t. Telepíteni sem kell.

[link]

2021. júl. 24. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy #3 írja. Revo.

Egyébként a programokat nem törölni, hanem uninstallálni szokás.

2021. júl. 24. 17:55
 5/6 A kérdező kommentje:

személyesen jobb lenne szerintem, nem egyszerű az eset. volt jó sok letöltött dolog amitől megpróbáltam megszabadulni

de véletlen csak az ikonját vagy a komplett letöltött cuccnak csak az alkalmazás részét tudtam törölni, mikor a programoknál próbáltam törölni az elérési útja már nem stimmelt (talán mert kitöröltem előtt e a fájlt) szóval most sok szakadék fájl van... nem tudom mennyire tudnám elmondani ezt telefonon, és nem tudom távoli asztallal akarnám-e hogy idegen rám csatlakozzon.

személyes segítségnek örülnék, utaznék is, fizetnék is érte.

2021. júl. 24. 21:28
 6/6 A kérdező kommentje:
vagyis.. nekem nem egyszerű az eset, nyilván a fájlok törlése azzz nevetségesen alap dolog egy hozzáértőnek
2021. júl. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!