Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni, hogy cs...

Mit lehetne tenni, hogy cs goba ne legyen fps droppom? 50-90 fps között ugrál.

Figyelt kérdés
Sajnos szétment az i5 - 4570 processzorom így ideiglenesen úgy kb 1-2 hónapot egy intel pentium g3220 helyettesíti mert sajnos mást nem tudtak adni a szervízben ahova vittem és következő hónapban tudnék szerezni csak 1 ugyanolyan processzort. 16 gb ram van a gépemben egy sapphire rx 550 4 gb kártyával. Az érdekes hogy kíváncsiságból megnéztem a Gta V-t, minden maxon van és mikro lagg lehet talán ezzel a 2 magos procival is. A cs gonál pedig ahogy belépek néző módban kb 120 fps is megvan és ahogy a játék indul akkor 65-90 között van legtöbbször és mikor 60 alá megy pillanatra sajnos érezhető pedig minden lowon van és nem tudom, hogy ez ellen lehetne valamit tenni esetleg? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2021. júl. 24. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:

- Vedd kisebbre a felbontást

- Élelsimítás kikapcs

- Többmagos képalkotás kikapcs

2021. júl. 24. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lejjebb kell venned a processzor igényes beállításokat, például a fizikai szimulációkat.
2021. júl. 24. 11:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2021. júl. 24. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!