Hogyan kérdezhetek a Femina.hu-n?
Figyelt kérdés
Lehet, én vagyok figyelmetlen, de szeretnék kérdezni a Femina.hu-n a szakértőktől, de mióta megújult a honlap, a kérdezés menete is megváltozott, mert bejelentkezek, beírom a tárgyat, a felhasználónevet, de mi ez, hogy kép feltöltése? Lehet, nem figyelek eléggé, de mégis, hogyan küldjem el a kérdésemet? Ha dokumentumot csatolok, és rákattintok a küldésre, előnézetre, semmit nem reagál... Én csinálok valamit rosszul? Bocsi, ha egyeseknek ez egyértelmű, de annak, aki nincs annyira otthon a netezés világában, annak lehet, sokat segítene egy korrekt válasz...2010. aug. 28. 00:43
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, nem én voltam a figyelmetlen, valószínűleg "hiba volt az oldalon", mert a levél írása rész nem jött be, nem tudtam a kérdést hova megírni... Csak a kép feltöltése rész jelent meg, levelet írni nem engedett... Csak a honlap frissítésére kellett kattintanom, és rendesen bejött minden funkció...
2010. aug. 28. 01:57
2/3 anonim válasza:
Rákattintasz egyszerűen a kérdezz a szakértőtől, beírod a neved, meg egy tárgyat aztán írod a szöveget. És ott alul lesz olyan, hogy küldés.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta rájöttem, de tényleg nem jelent meg a hely a szövegnek, ez volt a hiba, amúgy nem lettem volna ilyen "tudatlan", ha már az elején úgy jelenik meg, ahogy kell. Ez is jó kérdés, hogy ez miért lehetett. Tök másképp jelent meg az egész. Mindegy, a lényeg, hogy azóta műkszik.
2010. aug. 29. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!