Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért üres lap jön be ha...

Miért üres lap jön be ha megnyitok egy felugró ablakot?

Figyelt kérdés
Pl. a port.hu -n ráklikkelek egy film címére, akkor felugrik az ablak, de teljes képernyőt elfoglalja és teljesen üres.
2010. aug. 27. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen böngésződ van,
2010. aug. 27. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
a Tűzfalad, vagy a víruskergetőd tiltja a betöltődést, ill. a böngésző beállításokban van tiltva
2010. aug. 27. 23:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Firefox 3.6.8 -om van. Eddig nem volt gond.
2010. aug. 27. 23:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Mekkora marha vagyok, a felugró ablakok letiltása be volt pipálva. Uramisten...:D Köszi a segítséget
2010. aug. 27. 23:20
 5/9 A kérdező kommentje:
azaz tévedtem.. kivettem a pipát és így se jó.. :(
2010. aug. 27. 23:25
 6/9 anonim válasza:

Nekem is firefoxal ilyen bug jelentkezett. Azt hittem csak az én gépem kavarodott be. De rájöttem, hogy a verzió volt bugos. Feltettem a régit.

UI: 1 tipp personal cuccot ne rakd fel...az is be kavar.

2010. aug. 28. 01:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Van még egy lehetőség: tölts le új 3.6.8-at és a Mozilla Firefox-ot SOHA ne frissitsd! Ha jön az új, akkor töröld a régit és telepíts újat. Sok a bug mostanában. (Gmail belépőoldal, nem tölti be, lassú kapcsolatot jelez, pedig nem az, csak HTML nézetben lehet. Google Chrome-mal működik).
2010. aug. 28. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem a Port.hu-n, amit írtál, nekem működik (Mozilla Firefox 3.6.8. Adblock plus, NoScript van benne, egy hete kicseréltem a gépen a legújabbra a Javát). Lehet, hogy Javascript hiba.
2010. aug. 28. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a sz* megint összeomlott! Mérgemben letöltöttem az Firefox 4-es bétát. Nagyon jónak látszik és gyors, csak nem kompatibilis vele az Adblock Plus. Sokkal gyorsabb, viszont hasonlít a Google Chrome-ra.
2010. aug. 28. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!