Vannak Messengerhez hasonló alkalmazások?
Figyelt kérdés
Napról napra egyre csak rosszabb az alkalmazás.. Nem küld értesítést ha üzenetem érkezik, azt sem látom amit én írok mivel egy üres helyet hagy ki a beszélgetés között, folyton leláttamozza az üzeneteket pedig meg sem nézem őket.. Videókat amiket kapok nem tudom megnézni stb. Hiába frissítem mindig. Ez miatt keresnék hasonló alkalmazást ami szinte teljesen ugyan az mint a messenger. Viber kilőve.2021. júl. 21. 23:23
1/4 anonim válasza:
WhatsApp még eléggé népszerű. Ezeken kívül is van egy csomó, pl. Telegram, Skype, Hangouts.
4/4 anonim válasza:
Telegram, Skype, Hangouts, Telegram, Skype, Hangouts, Viber
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!