Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Géphazat szeretnék venni 500k...

Géphazat szeretnék venni 500k alatt, tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
LG 27MP59G-P Gaming LED Monitort szeretnék venni csak nem tudom hogy hozzá melyik a legjobb gephaz

#PC #monitor #Gaming #LG 27MP59G-P Gaming LED Monitor
2021. júl. 21. 08:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gépház? Te most mégis mit akarsz? Egy gépház maga olyan 8-15 ezer körül van és leginkább a kinézete, szellőzése és a helykínálata számít.

Ellenben ha asztali gépet akarsz, ott kismillió dolog számít.

2021. júl. 21. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem komplett gépet akar
2021. júl. 21. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan gépház, ami ára 500 ezer ft forint felett lenne.
2021. júl. 21. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van eladó gépházam(hangsúlyozom: gépházam). 400 ezerért odaadom(az bőven 500 alatt van). Jó nagy, szürke.

Viccet félretéve, nyilván komplett gépre gondolt, csak nincsen tisztában a fogalmakkal.

Azt a monitort meg bármilyen gépre rá lehet kötni. Nem a gombhoz veszünk kabátot.

2021. júl. 21. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
De aki még azzal sincs tisztában, hogy mi is van a gépházban (legalább olyan szinten, hogy alaplap, memória, processzor), annak NEM kell fél milliós gép.
2021. júl. 21. 13:25
 6/7 A kérdező kommentje:
ajándékba szeretnék venni az egyik csaladtagomnak így én nem értek hozzá de o igen es szar lenne ha csak úgy odabaszó h tessék bmeg rakd ossze
2021. júl. 24. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ért hozzá, akkor inkább adj neki utalványt vagy pénzt. Tuti nem találnád el, milyet is szeretne (mi se) és elég lelombozó, ha az ember kap valamit, ami nem szolgálja ki amire szüksége lenne.
2021. júl. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!