Ha egy külföldi boltban vásárolok valamit, akkor azt magyar boltba kilehet cserélni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel veszek valamit a németben a Media Marktban, hazautazok és egy kisidő elteltével elromlik, akkor azt a terméket kitudom cserélni a magyar Media Marktban?2021. júl. 19. 23:07
1/6 anonim válasza:
Kicserél, elváló igekötő, tehát “ki lehet”. Vagy úgy gondoltad, hogy ez olyan hozzátapadós igekötő?
4/6 anonim válasza:
Ha a gyártóhoz mész gariztatni, akkor van rá esély hogy megcsinálják. Ahogy pl. iPhone-t a világon bárhova vihetsz gariztatni. De magához Media Markt-hoz nem, mert a garipapíron rajta van a cég neve, ahol vetted, és csak őhozzá mehetsz vissza gariztatni. Németeknél ez a német anyavállalat lesz, míg nálunk a magyar. Csak annyit tudsz tenni hogy ezen anyavállalat alá tartozó boltokat keverheted, azaz megveszed Debrecenben és visszaviszed Győrben, de ennyi.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ #4 :)
2021. júl. 20. 10:53
6/6 anonim válasza:
Egyébként nagyon kérdéses, hogy milyen a garancia rá. Én jó rég hozattam németektől egy középkategóriás lenovo laptopot, amire “worldwide” garancia volt, bp.-en bevittem átvizsgáltatni egy probléma miatt, ingyen megcsinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!