Ncore prémium fizetés fiók visszaállítása miatt?
Figyelt kérdés
Akinek volt erről tapasztalata az elmondaná, hogy fizetés után rögtön tudta-e használni az oldalt vagy fizetés után ugyanúgy nem engedett semmit csinálni? Sajnos csak kártyával lehet fizetni, ami miatt kicsit tartok.2021. júl. 18. 10:51
11/16 A kérdező kommentje:
9# ertem, azt hittem a 8 hét inaktivitásra irtad bocs.
2021. júl. 18. 11:28
12/16 anonim válasza:
#10 azért kicsit visszavehetnél. Igen, oda tudok figyelni ha fontos dolgokról van szó, és nem szeretek szétszórt lúzer lenni. Puszi.
13/16 A kérdező kommentje:
11# vissza veszek, de nem kérek ilyen tanácsokat már bocs. Nem tudod úgyse, hogy mi volt az oka annak, hogy nem léptem be. Előtte 10 éve használtam legalább min heti rendszerességgel.
2021. júl. 18. 11:39
14/16 A kérdező kommentje:
*12#
2021. júl. 18. 11:39
15/16 anonim válasza:
Én eddig 2x fizettem prémiumot kártyával és egyszer sem volt gond. Megbízhatók. Azt nem tudom, egyből visszaáll-e, mert ilyen gondom nem volt. Viszont azt tudom, hogy a prémium idejére felmentést kapsz a 8 hetes szabály alól.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Azóta már vissza állt egyébként a fiókom.
2021. júl. 22. 20:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!