Milyen könyvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Jövő tanévben érettségizek, és szakmából is. A szakmám kitalálhatátok az Infó.
Szakmai tanárom (hálózati ismereteket tanít) azt mondta hogy a szóbeli szakmai érettségin főként hálózatról lesz szó.
Btw Cisco-s anyagból tanít, ami nagyon jó. Csak eléggé rizsás és bevallom lusta voltam tanulni belőle, így azért van rendesen amit tudok van amit nem. Szóval milyen könyvet ajánlatok ami rendesen az alapoktól egészen kezdő-haladóig vagy haladó szintig elvisz Hálózatok témájában?
Előre is köszi a válaszokat!
2021. júl. 13. 16:02
1/1 A kérdező kommentje:
Még valami: Tudom az én hibám hogy nem tanultam rendesen, és vessek magamra. Szóval tudom, hibásnak is érzem magam miatta de ha lehet ne írjatok ilyenféle hasonló kommenteket mert ahogy írtam az előbb: Tudom és hibásnak érzem magam.
2021. júl. 13. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!