Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért játszanak rajta? Szerint...

Miért játszanak rajta? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Én azt nem értem meg hogy See MTA-n miért van fönt, ennyi ember. Véleményem szerint egy eléggé orosz scriptes a See (hallottam több bizonyító videóban hogy oroszoktól szoktak vásárolni/koppintani), persze emellet nagyon mondják hogy mi fejlesztettük, a nagy f*szt fejlesztettek egyedül persze megérteném ha bevallanák mert szerintem script lopkodásból nincs baj, meg semmi csak valld be. Mert én is programozó zöldfölűként szoktam ilyeneket csinálni, amiben persze megjelölöm hogy honnan van az ötlet. De ebben ne menjünk bele.

BTW, Az egész csak pay to win, saját bőrömön is tapasztaltam.

Emellet az Admin team sem egy kitűnő példány pl. Ügyem van amivel szoktak lekoppintani, meg az idióta indokos kickek. Van közöttük becsületes, elég kis százalékban. Egy szóval: Egy s*ggfej az adminteam (tisztelet a kívételnek)

Ha már PP-ről szó esett, nem lenne egyszerűbb ezeknek a játékosoknak inkább Game-t venni mint ilyen sz*rokra költekezni, mert sokkal jobb élményt tud nyújtani egy játék mint ilyen scriptes dolgokért vásárolni?

Én ahogy írtam én is PP-ztem de azóta fhú de megbántam, több 10ezer forintom ment el a See-re.

Ki mit vélekedik erről a f*sdombról, mert csak így nevezném?

Aki volt admin vagy admin nyugodtan várom a véleményét erről!

Persze akik volt játékosok azok miért léptek le?

Akik meg játszanak miért játszotok még mindig rajta?

Köszi előre is a véleményeteket!

2021. júl. 13. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem játszom See MTA-n, viszont régebben kipróbáltam. Szerintem azért játszanak ennyien, mert Magyarországon a SAMP RP vonal MTA-ra költözött át kb 2016-ban teljesen, de már előtte is fölényeskedett az MTA. A See MTA egy jól összerakott mod, teljesen mindegy, hogy egyedi vagy vett, nem tudok jobbat felhozni. Thomas kezében volt régen a legjobb a samp-os See is, majd miután Tamásiékkal volt a "herce-hurca" csak bomlásnak indult az egész samp RP vonal. Amikor megnyitották a SeeMTA-t sokan átmentek és mivel egy stabilan futó szerver lett egy jó moddal így ott maradtak sokan, mivel samp-on már szinte teljesen megállt az RP, kb 2016-tal bezárólag.
2021. júl. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!