Hogyan tudnám a KEDVENCEKET lementeni?
Figyelt kérdés
Holnap kitakarítják a gépemet és nem tudom, hogy elvesztem-e őket? Nem nagyon értek hozzá, ezért is kérem, hogy segítsetek.2010. aug. 27. 12:27
1/3 anonim válasza:
Ujra telepités során mondjuk ugyhogy "elvesznek" de jobb gomb másolás és bemásolod pl.: addig a word-be és elmented azokat,vagy pendrájvra ráteszed vagy nem minden dokumentumot fog ugy se letörölni és azokhoz teszed hogy nehogy letörölje a gépedröl a fontosabb dokumentumokat is szedd össze és tedd bele egy mappába és mond meg hogy azokat ne törölje le Nekem is igy volt.Remélem tudtam segiteni:)
2/3 anonim válasza:
Firefoxnál:
X:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
Internet Exploler:
X:\Documents and Settings\Felhasználónév\Kedvencek
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok!
Azt elfelejtettem írni, hogy innen mentsd le azokat a fájlokat, pl. egy pendrive-ra, majd ha elvesztek a könyvjelzök "takarításnál", egszerűen visszamásolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!