Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Új laptopot szeretnék venni, viszont nem tudom hogy milyen márka-típus lenne a jó.

Esetleg vannak mostanság nagyon kedveltek, amikről nagyon jók a vélemények és árban is elfogadható?

Leginkább tanulásra használnám, valamint olykor azért szabadidős játékra, mondjuk azt sem tudom, hogy egy telepített játékot elbírna-e..

2021. júl. 8. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
milyen árkategoria lenne jó neked? tehát mennyit szánnál rá?
2021. júl. 8. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Mindegyik márka nagyjából ugyanazokat az occó kínai alkatrészeket használja, ebből kifolyólag vannak jól és rosszul sikerült modelljeik.

Mennyi pénzed van, illetve használt szóba jöhet-e?

2021. júl. 8. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Először határozz meg egy árkategóriát, aztán pár alapkövetelméynt (pl. "mindenképp legyen teljes billentyűzete") aztán ha ez megvan, akkor irány a Prohardver fórum, ahol ajánlanak neked.

Amúgy így vakon Dell Vostro sorozat: 240-280 körül már elég erős gépet kapsz, jó kijelzővel, SSD-vel, 3 év helyszíni garanciával.

2021. júl. 8. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Elfogtam egy privátot:

"Szia!

100-200 között gondoltam rá áldozni de ha ennyit adok érte, akkor már legyen teljesen új.

Valami nagyon jó oldalt tudnál ajánlani? Illetve az online vásárlás szerinted jó?"

Kérdező, légyszi legközelebb ide írj és ne privátba, hátha másvalakinek is hasznos lesz.

Én ezt ajánlom, most jó árban van:

[link]

Online vásárlás sokkal jobb, olcsóbbak a termékek, ha meg valami nem jó, van 14 napos elállási jogod.

2021. júl. 13. 20:37
 5/5 anonim válasza:
Lehet direkt nem akarta ide kiírni...
2021. júl. 26. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!