Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyiket érné meg megvenni?

AnimeOtaku Love kérdése:

Melyiket érné meg megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Olyat szeretnék, amin jól fut a genshin impact, cs:go, scp

Mivel nem nagyon értek hozzá és a környezetemben sincs olyan, aki tudna segíteni, ezért muszáj vagyok hozzátok fordulni

2021. júl. 5. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg spórolj hozzá egy kicsit (120-150k), és rakj -vagy mivel nem értesz hozzá, rakass- össze egy alap konfigot, vga-t meg vegyél használtan.

Vagy akár egész gépet vehetsz használtan -ebyte.hu, hardverapro stb.

Ki lehet fogni jó lehetőségeket.

Ezek nagyon túl vannak árazva, hiába csak csgora kell.

Én egy 30ezres száz éves, használtan vett laptopot nyúzok. Lol,tf2 wot blitz,wow, cs source stb, simán mennek rajta. Csgohoz kell valami normális grafikus vezérlő nyilván.

2021. júl. 5. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezek közül egyiket sem. Egy darab sz@r az összes, és még pofátlanul drága is mellé.

Szerintem is gyűjts hozzá még pár ezret, vegyél egy videokártya nélküli konfigot, és külön egy használt kártyát bele.

2021. júl. 6. 06:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben. köszönöm szépen a válaszokat :)
2021. júl. 6. 06:50
 4/5 xKakashix ***** válasza:

[link]

én egy ilyesmit vennék, egyből tudod bővíteni is ram, tárhely..

régi gépem ugyanitt vettem szintén i7-3770-nel, 16gb rammal, tápot cseréltem, vettem bele egy gtx 1060 6gb-ot és már egy ideje tesóm használja hibátlanul működik azóta is, 2 éve már biztos megvan..

rendesek is voltak mert alapból egy fujitsu gépházast rendeltem és rendelés után egyből hívtak, hogy tudnak adni dell gépházast aminek jobb a kompatibilitása, belső elrendezése és ráfizetnem sem kellett, úgyhogy korrektek voltak

2021. júl. 6. 10:26
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm szépen :D
2021. júl. 6. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!