Portable OPERÁT, hogy lehet átmásolni egy másik gépre, úgy, hogy minden ugyanolyan legyen(könyvjelzők, jelszavak, stb) a másik gépem?
Opera Verzió:77.0.4054.203
Másolás Win10-ről Win7-re.
Opera mappa másolása 1/1-ben.
Utána a Win7-en ugyanazok a jelszavak amik eddig is voltak, az átmásolt nem tartalmazza a Win10-ben lévő jelszavakat. Hova dugja el a jelszavakat???
Nagyon köszönöm a segítőkészségedet! A trükk még mindig nincs megfejtve.Kimásoltam az Opera (portable) mappát pendrájvra. A másik gépen arról indítottam az Operát. Login Data file csak a pendrájvon volt! Mégis a gép jelszavait hozta elő, nem azt ami a kimásolt mappában volt. Valahol a registrybe is eldugja? Pl.: Win Pe CD-ről indítva, ugyanúgy pendrávjról nem talál egy jelszót sem!
A próbagépen (laptop) kitöröltem minden Operára utaló fájt, igaz a registryben nem turkáltam, ott lehet eldugva? Köszönöm a segítséget előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!