Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most mit lehet tudni a Huawei...

Most mit lehet tudni a Huawei google támogatásáról?

Figyelt kérdés

Volt egy Huawei telefonom, szerintem sose szerettem annyira telefont mint azt. Egy rossz szót nem tudnék mondani, pedig felső kategóriás egyéb márkák közül is volt már mindenféle telefonom, de valahogy nem..

Szeretnék maradni a márkánál, de nyilván ha már veszek telefont nem mindenféle oldalakról szeretném még külön leszedegetni hozzá az appokat amik kellenek.

Tehát a lényeg a lényeg, várható lesz-e hogy vissza kapják a google támogatást vagy esetleg ezt már ők is elengedték?

2021. júl. 4. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Már ők is elengedték.
2021. júl. 4. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem tudom, hogy várható-e bármi ezzel kapcsolatban, híre nincs annyi biztos, hogy visszakapnák a támogatást. Viszont használtam már huawei telefont, ami nem kapta meg a támogatást, nem igazán éreztem hiányát semminek. Böngészőből ugyan úgy eléred az alap szolgáltatásokat ( google, gmail, youtube stb ) Jelentős változás, hogy nincs play áruház, viszont a saját store-jukban is egyre több dolog megtalálható. Szerintem hozzálehet szokni így is, viszont kinek ez - kinek az. Bár tény, hogy én csak egy átlag felhasználó vagyok, nem túl nagy igényekkel.
2021. júl. 4. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Az AppGallery-ben a fontosabb alkalmazások 99%-a már megtalálható

Ami meg nem, felraksz egy Aptoide-t mondjuk, és gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint bármely más alkalmazásáruház.

Gyakorlatikag egyetlenegy alkalmazás (játék) rinyált a GMS miatt, de az nem létfontosságú, minden más működik

Üdv: Egy Mate Pro tulaj

2021. júl. 4. 15:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Doszkához:

Felteszem az Aptoidot, oké, letudom vele szedni a nekem szükséges alkalmazásokat. (Facebookon, Messengeren kapom munkai dolgokat és ai iskolai dolgokat is, így elég fontos számomra.) Ilyenkor ezek az app-ok mennyire működnek hiba nélkül? Mennyire kapják meg a frissitéseket?

Lehet hülye kérdések, de azért ha meg kell kerülni magát a Google Store-t, talán nem indokalatlan kérdések.

2021. júl. 11. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Off:

Elég gáz, ha facebookon küldik a fontos dolgokat, eleve nem szabad(na) facebookra bízni az ilyet, mert egy instabil megbízhatatlan fos.

On:

Az Aptoide-n keresztül is tudod majd frissíteni az alkalmazásokat.

#3 válaszom végén "Mate 40 Pro tulaj" :)

2021. júl. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!