A gamer laptopok jók lehetnek egy grafikusnak? (Photoshophoz, illustratorhoz.. stb)
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 10:31
1/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudna mondani konkrét laptopot max 400 ezerért azt megköszönném! :)
2021. júl. 4. 10:32
2/8 Morzsi007 válasza:
3D tervezésre jó a gamer laptop, szerintem photoshopra is megfelelne. A jó CPU meg VGA mellett sok RAM legyen benne. Az SSD meg már alap.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos én az ilyenekhez nem értek 😅 már jó ideje nézegetem a laptopokat de még mindig nem tudtam dönteni.. Azért 400 ezer nem kevés pénz, nem szeretném kidobni az ablakon. De köszi! 😁
2021. júl. 4. 11:19
4/8 anonim válasza:
Legyen IPS paneles, mert annak jó a színhelyessége. És drágábban vannak kifejezetten kalibrált kijelőjűek is pro felhasználásra
5/8 anonim válasza:
400 ezres laptopon is döcögni fog a photoshop és az illustrator, abban az árkategóriában nemigen van gamer laptop
Inkább írd le konkrétan melyik gépben gondolkozol, akkor el kehet dönteni, hogy mire elég!
6/8 A kérdező kommentje:
Nincs még konkrét laptop. Nézegetem őket de egyszerűen nem tudom melyik lenne a legjobb. Grafikusnak tanulok, ezzel is szeretnék foglalkozni így a legfontosabb szempont, hogy menjenek rajta szépen a szerkesztő programok és a színek is szépek legyenek.
400-450 e Ft lenne rá, de ígyis csak részletre tudnám megvenni szóval efölé már nem nagyon szeretnék menni.
2021. júl. 4. 12:45
7/8 anonim válasza:
Ehhez nem kell brutális videokártya, csak jó proci, jó kijelző, és sok RAM.
8/8 anonim válasza:
400k körül én biztosan M1-es Macbook Air-t vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!