Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlanátok...

Milyen laptopot ajánlanátok 200.000-250.000ft között?

Figyelt kérdés
Film nézésre, házira kéne
2021. júl. 2. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig úgy szoktam gépet venni (10 évente kb.), hogy előtte tartok egy alapos terepszemlét a piacon.

Nagyjából képbe kerülök, hogy mit fejlődött a technika (mindig brutálisat, persze azért nagy vonalakban folyamatosan követem, de nem olvasok tech cikkeket naponta, hogy patakokban csorgassam a nyálamat az után, hogy milyen csúcsgépem, csúcsmobilom nem lehet soha)

Aztán mikor összeállt bennem, hogy mit akarok, akkor bemegyek a boltba, elmondom a kb. paramétereket meg az anyagi keretet, és eddig mindig leszűkült a lehetőség max. 4-5 gépre.Aztán abból igyekszem kiválasztani a legjobbat.

2021. júl. 2. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy nekem is pont ebből az ársávból van most a gépem. A lényeg: SSD legyen benne minél több.
2021. júl. 2. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag bármelyiket, ami neked tetszik. Erre ebben az árkategóriában mindegyik alkalmas. Én pld. ezt venném: [link]
2021. júl. 2. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Így igaz, ebben a kategóriában egyikben se fogsz csalódni.

De nem azért, egy olcsóbb ~50 ezres üzleti laptop(pld Lenovo t széria, vagy HP Compaq valamelyike) az fontos, hogy minimum 4GB RAM legyen benne, és egy erősebb processzor, mondjuk Intel i3/5, kerüld a Celeron, Pentium, Atom, Centrino 1magos procikat.

2021. júl. 2. 15:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Abszolút nem értek a gépekhez/laptopokhoz.
2021. júl. 2. 15:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Így azt sem tudom mit kell rajta nézzek
2021. júl. 2. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
8 giga ram, 256 giga ssd alá ne add. Filmre, házira, netezésre nem kell különösebben erős proci. Én mondjuk sosem veszek ilyet ujonnan, de ha nem értesz hozzá, akkor nem ajénlom hogy használtat keress.
2021. júl. 2. 16:06
 8/10 anonim válasza:
52%
Asust ne vegyél. 250e ft alatt csak 2 év a garija. Persze mikor lessz kijelzö hibás? 2,5 évesen.
2021. júl. 2. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
A proci legyen egy i5, legyen benne minimum 250 GB SSD (ezen legyen a Windows) és egy nagyobb, 500-1000 GB-s HDD. RAM is minimum 8 GB. Ez a gép pár évig nagyon jól fog működni. Játékon, videóvágáson kívül, mindenre tudod majd használni 4-5 évig.
2021. júl. 2. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legyen legalább 8GB RAM benne, mert a 4 már ma is határeset, néhány év múlva meg már egyenesen kevés lesz. A processzor Intel Core legyen, 10. generációs i3 már tökéletes lesz erre a célra, de az i5 még jobb.

Mindenképp legyen benne SSD, a tárhely meg már rajtad múlik, 256GB alatt semmiképp sem. Javaslom, hogy 1TB legyen, már ha kijön a keretből. Az valószínűleg elég lesz, azért ha tárolod a sok házit, az elég helyigényes.

2021. júl. 3. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!