Farming Simulator 19 (Eredeti) hogy tudom felrakni a gépre? Többi lent!
Figyelt kérdés
Régebben még 2019 nyarán megvásároltam a játékot, dobozos verzió dvd-vel ellátva. Akkor fel is telepítettem jó volt minden... Azóta új számítógép lett vásárolva amin már nincs dvd olvasó.. Egy code van a dobozban de próbáltam már steamon aktiválni de nem működik... A dobozon nem írja hol lehet azt a kódot aktiválni.. Valaki esetleg tud segíteni? :) Előre is köszi.2021. jún. 30. 23:13
1/5 anonim válasza:
Itt már az FS17-nél írják, hogy a kód önálló, nem tartozik platformhoz. Emiatt nem is aktiválható be sehol.
Így viszont csak lemezről lehetne telepíteni, amit nem tudsz megcsinálni. Illetve igen, ha letöltesz egy kalózverziót, viszont crackelés helyett beírod a saját sorozatszámod.
2/5 anonim válasza:
Megkérsz valakit, akinek van, hogy tegye rá usbre a dvd tartalmát.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben van. Nagyon szépen köszi a válaszokat. :)
2021. júl. 1. 13:09
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez (#2) a másolásvédelem miatt nem működne. Ha csak ennyiről lenne szó, 1 ember megvenné egyszer a játékot, majd lemásolná száz másiknak akiknek így "ingyen" (de minimum a kiadót megkárosítva) lett 1-1 saját példányuk.
5/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges amit írtál. De sajnos nagyon nem is tudok senkit megkérni hogy másolja át a dvd tartalmát, így ez nem derül ki. :/ Kalóz verziót meg nem szeretnék letölteni. :D
2021. júl. 1. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!