Megéri 2021-ben 2017-es MacBook Airt venni?
13
12 vagyok. Nem rosszak azért, sőt, nagyon távol áll a rossztól. De a kizsigerelő, rohadt szar, szemét hozzáállásuk a vásárlóhoz az borzasztó. A szétszedhetetlen, javíthatatlan szirem szarom anyogból készült szarjaik borzasztóak. A kijelzőik, a technológia csodálatos. Ha annyiba kerülne mint a többi, csak apple szarokat vennék. Gondolkodás nélkül. Így hogy háromszor annyi, a kutyának se kéne.
13 voltam.
Én most vettem egy tiszta új gépet 400 ezer fornyákert.
Specifikációk: i7 9. generáció, 16 GB RAM, 500 GB SSD, 1 TB HDD, GTX 1660, Windows 10 home 64-bit. Egyetemre, főként programozásra, meg egy két kisebb gépigényű játékra vettem.
Ismerek valakit, aki tavaly vásárolt egy Mekkbukk Air-t, vagy tököm tudja mit, 600 ezerért. 8 giga RAM, integrált videókártya, a többit nem tudom. Ennyi pénzért még dedikált kártya sincs, RAM-ból is legalább 16-ot beletehettek volna, de ilyen az alma.
"Én most vettem egy tiszta új gépet 400 ezer fornyákert.
Specifikációk: i7 9. generáció"
Jó nagy butaságot csináltál. A 9700(K) áráért már lehet venni sokkal sokkal jobb processzort házon belül is illetve az AMDtől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!