Sokból maradok ki?

Figyelt kérdés
Jelenleg sok dologból maradok ki ha, nincs Facebookom? Minden másom van, az emberekkel tudok beszélni instán, messengeren és még sok helyen, mégis körülöttem mindenkinek van Facebookja, nekem meg nincs. Fontos lenne nekem is, vagy nem maradok ki sok dologból?

2021. jún. 30. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradsz ki semmiből, nekem sincs már évek óta.
2021. jún. 30. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha te nem érzed szükségét, akkor szerintem az ég világon semmiből.
2021. jún. 30. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

semmiből nem maradsz ki

az emberek csak nagyon ritkán posztolnak bármi értékelhetőt

2021. jún. 30. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak annyira kell a Facebook hogy messengeren keresztül tudjak beszélni másokkal. A bejegyzések engem egyáltalán nem érdekelnek. (Max néha, amiket egy MÁV csoportban tesznek ki, akkor nézem amikor tudom hogy késnek a vonatok)
2021. jún. 30. 10:12
 5/8 CspCsj ***** válasza:

FOMO (ezen mindenki átesik előbb vagy utóbb)

[link]

2021. jún. 30. 10:27
 6/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Soha nem volt facebookom, se messenger, se semmi, iei meg myvip, ezelőtt 20 évvel. Telefonon, emailen , személyesen is meg tudnak keresni, aki akar. Nem vagyok kiváncsi mások dolgaira, sem a sok felesleges baromságra.

Szóval, ha hasonlóan gondolkodsz, akkor nincs baj, hogy nem vagy fent a facebookon. 😉

2021. jún. 30. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak a vakcina ellenesek és a mi hazánkosok veszekednek a többi userrel, néha feltűnnek ilyen "jósok", meg a market tepe van lopott, és vagy nagyon rossz állapotú termékekkel
2021. jún. 30. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradsz ki semmiből sem
2021. jún. 30. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!