Gép ujraindul magától?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan problémál van, hogy random szerüen újra indul a gép... Esemény naplóban azt irja hogy Kernel power 41 63. Találkozott valaki hasonló problémával? hogyan lehetne meg oldani?2021. jún. 28. 19:44
1/8 anonim válasza:
Beírod a googlebe hogy kernel power 41 (63) és talál több oldalnyi leírást, miscrosoftos linket, youtube videót...
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván rá kerestem, de nem találtam semmi olyat ami meg is oldotta volna. Első sorban mások tapasztalataira voltam kivancsi...
2021. jún. 28. 20:08
3/8 Kriss5 válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Nincs, ezeket ellenőriztem elősször. A hőfokok is rendben vannak. Futattam memória diagnosztikat, ellenőriztem a ssd meghajtókat de minden rendben van. Remélem hogy szoftver alapú a probléma…
2021. jún. 29. 04:07
5/8 Kriss5 válasza:
hibaüzenet maga is sok információt tartalmaz, ezért fontos tudni, hogy mi a számítógép az esemény előtt, és meghatározza a lehetséges megoldást. Az elégtelen vagy hibás tápegység lehet az egyik fő ok. Például, ha nemrégiben véletlen hozzáférési memóriát (RAM), további eszközöket vagy merevlemezeket adtál hozzá, és hiba történt, az ok áramforrás lehet. A Kernel-Power 41 hiba a Windows 10-ben és másokban is a következő népszerű okok miatt:
6/8 A kérdező kommentje:
körül belül 2 hete tettem be a gépbe egy SSD meghajtót, azóta semmi gond nem volt a géppel. A tápom is egy 850-as chieftec táp, szóval bírnia kell..
2021. jún. 29. 11:10
7/8 Kriss5 válasza:
Akkor lehet jobb ha elviszed szervízbe ott biztos tudni fogják mi a baj
8/8 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam pár win beallitast, azóta még egyenlőre működik rendesen. Legroszabb esetben windows csere, ha az sem akkor marad a szerviz..
2021. jún. 29. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!