Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok MSI Bios-t...

Hogyan tudok MSI Bios-t frissíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy nekem van egy MSI K9A2-CF-f alaplapom és szeretném frissíteni a bios-át letöltöttem a megfelelő verziót de nem tudom mit kell vele csinálni hogy működjön, ha valaki tudja hogy tudnám kivitelezni a dolgot az kérem írja le pontosan és lekövetem!

2010. aug. 26. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy írsz. Én olyan frissítésre gondolok ( és szerintem Svetlana is), amiket a gyártó később adott ki, mint az alaplapot, és esetleg olyasmiket tartalmaz, amit az eredeti még nem. Nekem a régi kiválóan működik, de az Everest folyton azt írja ki, hogy megérett a frissítésre. Te meg azt írtad, hogy ne nyuljunk hozzá, ha működik.
2010. szept. 6. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Figyelj. A BIOS frissítésével könnyen gajra lehet vágni az alaplapot. Az Everest ugyan jó program, de nem arra hogy megmondja mit csinálj. BIOS-t csak akkor szabad/javaslott frissíteni ha problémád van a jelenlegivel vagy az új BIOS-ban támogatva van valami fontos.

(Például: Nekem azért kellett egyszer frissítenem mert a processzorban (AMD Phenom) volt egy bizonyos TLB hiba. Az új BIOS ezt javította.) De kedves kérdező téged nem értelek. A tuninghoz miért kéne frissíteni?

2010. szept. 6. 15:21
 13/14 A kérdező kommentje:

az alaplap nem kezeli le a procimat a frissitett BIOS-szal pedig igen.c2d segítí a mag feloldását és emelteb ora jelek használatát,ddr2 1066@1200 mhz Oc

a régi Biosszal 800mhz-ig kezelte tuning nélkül

Régebbi lapok nem kezelik az uj VGA-kat(2.0) de Biosz frissítésekkel ez is küszöbölhető.

2010. szept. 7. 19:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha feltelepíted a Lavalyst, és az alaplap leírásánál rámész a bioszre, egyenest ehhez a laphoz vezet. Megkeresed a te alaplapodat, és magyarul részletesen le van írva, hogy mit kell csinálnod. Az én alaplapomhoz volt egy online bios frissítés, amit azonnal fel is másolt a vinyómra. Megcsináltatta a floppylemezt, ráírta, amit kell. Ujraindította a gépet, bebutolt a floppyról. Egyszer kérdezett, hogy kívánom e a telepítést. ( y vagy n.) Itt ne y-t nyomjál hanem z-t, a magyar bill.nek megfelelően. Különben a ki van írva frissítés előtt, hogy melyik verzió mit frissít. Valóban nem érdemes csakazértis frissíteni, csak ha benne van az is, amit szeretnél elérni.
2010. szept. 7. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!