Általános használatra Home vagy Pro Windows való inkább/éri meg jobban? És honnan?
Internetezés, filmnézés, gyengébb videóvágás, gyengébb játékok, és ritkán videóhívás; nagyjából ezeket értem általános használat alatt.
Hogy Windows 10 vagy 11? Ugye ingyen át lehet majd térni a 11-re, és olyan eladó termékkulcsot (tehát magát eladó Windows 11-et?) még nem láttam, úgyhogy gondolom 10.
Valamint hol tanácsoljátok a megvásárlását? Legyen minél olcsóbb, viszont teljesen legális; és a vásárlás biztonságos, tehát meg is kapjam, amit veszek.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok, köszönöm az eddigi válaszokat!
Még szeretnék párat kérdezni.
Most egyelőre a következőt:
Ha már van Windows 10 Pro egy gépen, és működik, a gép használatban van... ...viszont nincsen aktiválva (tehát ott a vízjel a sarokban, nem lehet új háttérképet beállítani, stb.), akkor azt ugyanúgy lehet aktiválni, mintha nem is lenne? Tehát termékkulcsot kell vásárolni csak aktiváláshoz is, feltelepítés nélkül?
Bonyolult, úgyhogy bővebben most nem írnám le, de egy szakember által került Windows a gépre, majd a szerelés után kb. fél évvel jelent meg a vízjel, és tudtuk meg, hogy nincs aktiválva.
Na és a Gépházban az Aktiválásnál ott van egy termékkulcs, a legtöbb eleme ki van x-elve, és az utolsó pár megadva. És nekünk nincs meg az a "kód" végig, nem adta ide a szerelő. Újra lett telepítve az oprendszer egy teljes "halál" után, ez a kétórás javítással kb. 13 000 Ft volt. Átvert, és nem is kaptunk új Windowst?
Csak azzal, az úgy végződő kulccsal lehet aktiválni? Vagy egy teljesen másikat kell vásárolni? Az aktiválás ugyanannyiba kerül, mint a feltelepítéssel együtt, akkor is, ha másik kulcsot kell venni? És ami van a gépen, meg a beállítások és hasonló egyik esetben sem vesznek el változnak meg, csupán eltűnik a vízjel, stb.?
Hát nem vagyok egy szakértő, de nézzétek el nekem :)
Tudom, sok a kérdés, a végigolvasást is köszönöm. Úgyhogy lehet, hogy külön kérdést írok majd ki.
De most ide összegyűjtöm őket egybe:
- Csak aktiváláshoz, feltelepítés nélkül is termékkulcsot kell vásárolni?
- Átvert a szerelő?
- Csak az úgy végződő kulcs ismeretében lehetne aktiválni?
- A fájlok, beállítások se ezzel, se új kulccsal nem vesznek el?
- Most milyen Windowsunk van? Lopott, illegális? Vagy csak még nem aktivált? Teljes?
Előre is köszönöm itt is, ha valaki segít! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!