Mi történhetett a telefonommal? Egy nap nagyon elkezdett bugolni.
A videók lejátszásánál kezdődött a probléma.
Azt csinálta, hogy a hangot rendesen játszotta, viszont a kép 3-szor vagy akár 4-szer lassabban váltott. Így pl. egy 5 perces videó hangja lement 5 perc alatt, viszont a videó szerinte 15-20 perces volt.
Egyszer csak azt csinálta, hogy bedobott egy zöld képernyőt és csak ki és bekapcsolni tudtam, el is hallgatott, elmentek a funkciók. Szerencsére a hangerő FEL gombját és a bekapcsológombot egyszerre hosszan nyomva ki tudtam kapcsolni és újraindítani. Szerencsére azzal nem veszett el semmi, de eléggé megijedtem.
(Feldobta, 1 hét folytonos bekapcsolás után, hogy indítsam újra, azt meg szoktam csinálni, csak ez akkor elmaradt... utána működött rendesen a videólejátszás)
<- vajon valóban csak egy újraindítást hiányolt?
Most a napokban pedig néha írogatás közben amikor sokat nyomogatom a képernyőjét, néha fel-felvillan (azaz a fényereje feljebb ugrik, majd egy pillanat múlva visszaáll), na ez viszont mitől lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!