Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell az UPC e-mail...

Hogyan kell az UPC e-mail címemet törölni?

Figyelt kérdés

#UPC e-mail cím törlése #UPC-Vodafone szerver
2021. jún. 23. 14:42
 1/5 A kérdező kommentje:

Hogyan kell az UPC email címet törölni?

Kérem valaki segítségét, mert az upc megszünt, a vodafone tájékoztatója adott egy határidőt, én nem tudtamm addig törölni mont a vodafonenál nem taláőlok lehetőséget fent adott email címem törlésére.

Könyörgök 85 éves vagyok és nincs segítségem, minden beérkező levélhez csatolva jön értesítés, hogy az adott cím nem található mert a szerver nem felel vagy nem elérhető. Megtelik a memóriám fölösleges szövegekkel.

2021. jún. 23. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:

A cím nem található

Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) ******@upcmail.hu cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni.

Ezt a címet nem használom egy éve, fent leírtak szerint törölni kellene, tudvalaki segíteni. A upc-vodafonenak is küldtem emilt dfe nem válaszoltak.

Mit tegyek.

2021. jún. 23. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A szolgáltató törölte. Nem kell vele foglalkozni, a lényeg, hogy legyen másik e-mail címe, ha szükséges.
2021. jún. 23. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Automatikusan törlődött a határidő lejárta után, így arra az e-mail címre már nem lehet több levelet küldeni. Egy másik fiókot kell regisztrálni és használni, pl. gmail.com elég stabil és megbízható szolgáltatást nyújt, és 15 GB tárhelyet ad.
2021. jún. 23. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Törölni kell a levelező kliensből a UPC fiókot.
2021. jún. 23. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!