Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell szkennelni?...

Hogyan kell szkennelni? Megmagyaráznátok nekem?

Figyelt kérdés
Külön mappába menti el a beszkennelt dolgot? Még sosem szkenneltem és fontos lenne. Samsung series 4521-es monochrome laser nyomtatóm van. Minden nyomtatón máshogy kell vagy ez egységes bármelyiken is próbálom?
2010. aug. 26. 08:17
 1/2 JulesM111 ***** válasza:

Szkennelni szkennerrel kell, nyomtatóval nem fog menni.

Ha jól sejtem a Samsung géped egy multifunkciós kütyü, tud szkennelni.

Berakod a papírt, és megnyomod a gombot, vagy a számítógépre telepített program indítja a szkennelést.

A hova menti kérdésre nem tudok válaszolni, ezt a Samsung software-jában találod meg.

2010. aug. 26. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Samsunggal még nem szkenneltem, de hp sem a saját mappájába menti a cuccost, hanem dokumentumok\saját beolvasások mappába. Házha ezen elindulhatsz...

Amúgy beolvasás után elvileg megmutatja, hova menti.

Szkennelni pedig nem nyomtatón tudsz, hanem vagy szkenneren, vagy olyan multidunkciós gépen, amiben van nyomtató, és szkenner is. Hogy hogyan kell, az benne van a gép leírásában.

2010. aug. 26. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!