Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Pc Arénátol tényleg csak...

Krissz120 kérdése:

A Pc Arénátol tényleg csak cég vásárolhat? Vagy vásárolhatok magán személyként is?

Figyelt kérdés

2021. jún. 21. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Rád bízzuk.

Aki megmondta az igazat, annak törölve lett a válasza.

2021. jún. 21. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem bevételkiesés lenne nekik; hogyha így csak simán leszűkítenék a kört; tehát próbálj meg tőlük rendelni szerintem, vagy biztos van ügyfélszolgálatuk, vagy mostanában tudod, jobb kéz felé alsó sarokban szokott lenni ilyen chat, hogy odaírják, hogy miben segíthetünk, és akkor vagy egy bottal, vagy egy valódi emberrel beszélgethetsz ott oldalt egy kis ablakban. Én amúgy nem tudom. De arra gondolok, hogy valszeg lehetséges magán személyként is rendelni, meg pl ha nincs benne a szerződési feltételekben, vagy vásárlási tájékoztató, vagy mi az, hogy ilyen kikötés van, hogy magánembereknek nem szállít, csak cégeknek,nagytételben ; akkor érted, de tehát ha nincsen ilyen feltüntetve, akkor szerintem az jó.
2021. júl. 16. 14:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat
2021. júl. 22. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!