Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win xp: Felhasználóváltás,...

Win xp: Felhasználóváltás, Asztal átrendeződése ? Részletek lent

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy felhasználóváltásra rámegyek (nem lépek be másik felhasználóba), majd amikor ismét belépek a felhasználóba, akkor előfordul, hogy az asztalon lévő legalsó fájlok, mappák 1 sorral feljebb kerülnek, de nem mindegyik!

Ikonok igazítása van bekapcsolva és Nem automatikus igazítás.

2021. jún. 10. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
A tálca ugrasztja fel, mert az nagyobb mint látod. Ha elrejted, vagy kiteszed oldalra, akkor megjavul.
2021. jún. 10. 09:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Ne legyen nagyobb :) A valóságot mutassa! Sok évig nem volt problémám ezzel, de mióta külön monitort használok (tehát laptop-ról le van szedve a kijelző és helyette monitor van), azóta csinálja időnként ezt. Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne csinálja ezt?

Nem szeretném sem elrejteni (nem látom folyton), sem pedig oldalra kitenni (így szoktam meg és így áll kézre).

2021. jún. 10. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:

1. kijelző felbontásának módosítása vagy

2. Ctrl+egérgörgő (laptop görgetősáv) mozgatásával az ikonok/rácsozás átméretezése

2021. jún. 10. 15:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Az első megoldás sajnos nem jó, mert csak 1 elviselhető kijelző felbontás létezik.

A második pedig nekem nem működik.

Azért köszönöm. Próbálok belenyugodni vagy nem tudom...

Szép napot!

2021. jún. 13. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig a Ctrl+egérgörgő (laptop görgetősáv) minden rendszeren működik! Tartsd lenyomva egyik kezeddel a Ctrl gombot, a másikkal görgesd le-fel az egér görgőjét, figyeld a monitort, mi történik.
2021. jún. 13. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!