Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kikapcsolni a...

Johnny79 kérdése:

Hogyan lehet kikapcsolni a monitoron az értesítést?

Figyelt kérdés
Vettem egy monitort, nem igazán tudom leírni a márkáját, De ilyen 27"-os, hajlított képernyős, valami három betű a márkája, de az első az nem is igazán cirill betű, olyan mint egy A betű csak nincs áthúzva, ilyen AOC márka. A lényeg, hogy óránként kiad középen egy kék ablakot, ezzel a szöveggel "1 hour of work break?" és nem tudom, hogy lehet kikapcsolni ezt a figyelmeztetést. Az előző tulaj sem tudta. Onnantól hogy be van kapcsolva, mindig írja hány órája van bekapcsolva kerek egy óránként. Köszönöm!
2021. jún. 3. 02:23
 1/4 anonim ***** válasza:
A menüjében nézz körül. Ha még a márkáját se tudod, nehéz konkrétumot mondani
2021. jún. 3. 05:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Az alján lévő gombokkal a settings részben van valami time rev.
2021. jún. 3. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lett volna azzal kezdeni, hogy vettél egy AOC monitort. Nyugodt lehetsz, nagyon jó és ismert márka. Van ott egy Break Reminder menüpont, ha minden igaz, állítsd off-ra.
2021. jún. 3. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Sikerült. :)
2021. jún. 4. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!