Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék profi szintű...

Hogyan tudnék profi szintű zenét saját énekkel rögzíteni?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy mikrofont a számítógépemhez, hogy fel tudjak énekelni egy számot. De a hangom hangosabb mint a zene. Hogyan tudnám beállítani h egyforma erősségű hangerő legyen?
2021. máj. 31. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lejjebb veszed a mikrofon hangerejét ☺️
2021. máj. 31. 05:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Audacity
2021. máj. 31. 06:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi Audacityvel rögzítünk éneket, eleve a zenétől eltérő, külön sávra, így lehet utómunkázni, amibe beletartozik a megfelelő hangerő beállítása. Ne a zene sávjára vedd rá az éneket, ilyet csak az amatőrök csinálnak.
2021. máj. 31. 09:21
 4/5 A kérdező kommentje:
És képzeld tudom milyen a mikrofon meg a program csak nem írtam oda. Köszönöm az értelmes emberek választát.
2021. máj. 31. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Profi szinthez én előkeverném, de legalább egy mikrofon előerősítőt betennék. Esetleg valami komolyabb olyan cuccal ami rendesen tud digitalizálni, azért egy alaplapi hangkártya elég gagyi (és zajos) tud lenni. Illetve hát otthon nehéz studió körülményeket teremteni (visszhangok, zajok, stb.) És nem véletlenül tesznek a mikrofon elé mindenféle "izét", azoknak komoly szerepük van, de gondolome zt is tudod. És nem tudom milyen mikrofont vettél, de az sem mindegy
2021. máj. 31. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!