Mennyire menthető a laptopom?
Figyelt kérdés
Véletlen telibe öntöttem kólával, letörtem meg próbáltam kifolyatni a billentyűzetből. Mikor próbáltam bekapcsolni valami hibaüzenetet írt ki egy ideig aztán már be se kapcsolt.
Mennyire van ez igy halálra itélve? Szerelő tud vele csinálni valamit ilyen állapotban?
2021. máj. 27. 23:39
1/5 A kérdező kommentje:
Nem letörtem hanem letöröltem
2021. máj. 27. 23:40
2/5 anonim válasza:
A lehető legrosszabbat csináltad azzal, hogy bekapcsoltad. Ilyen esetben ezt soha nem szabad csinálni. Jó eséllyel zárlatok keletkeztek az alaplapon, ami javíthatatlan. Azonnal le kellett volna húzni a töltőről és kivenni az akkumulátort, majd kifolytni a lét és várni pár napot, hogy legyen ideje kiszáradni. Ezek után lehetett volna próbálkozni a bekapcsolással. Bár a kóla erősen cukros, ami beleragad a billentyűzetbe és azt onnan ember ki nem tisztítja, de az alaplapról alkohollal le lehetett volna pucolni. Az eredmény sajnos nem garantált ezután sem.
3/5 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy most végleg kinyírtad. Ha nem kapcsoltad volna be, hanem szétkapod és hagyod száradni, talán lett volna esélye.
4/5 anonim válasza:
NE! aggódj jobb esetben billentyűzet csere És igen még menthető
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! hát szétkapáshoz nem értek eddig működött. Elvileg a billentyűzet halt meg csak ami látható. De majd kiderül megy szervizbe
2021. máj. 30. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!