Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az egyetem ráláthat a te...

Az egyetem ráláthat a te Office fájljaidra?

Figyelt kérdés
Diák vagyok és a Neptun felhasználónevem mellé jár egy saját iskolai e-mail cím is, amivel ingyenesen tudom használni az Office 365-t. Csak annyi a kérdésem, hogy a saját fájljaimra, amiket ezzel a programmal készítek, bármikor ránézhet az iskola?

2021. máj. 27. 13:11
 1/4 Fsms ***** válasza:
21%
Mivel az admin jog náluk van igen. Az más kérdés, hogy sok ezer e-mailt nem fognak nézni, de a lehetőség ott van.
2021. máj. 27. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lemented gépre, akk nem.
2021. máj. 27. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

#1 hatalmas nagy ostobaságot írt.

Esetleg azon állományokra tudnak ránézni, ami az intézmény O365-tárhelyén tárolódik (OneDrive, levelezés), de ebben sem vagyok biztos, hogy belekontárkodhatnak.

A saját gépedhez pedig nulla hozzáférésük van, adatvédelmileg elég abszurd is lenne, hogy egy irodai szoftver feltelepítése hátsókaput nyitna a gépre.

2021. máj. 27. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

#3-as, az #1-es szerintem arra érti, hogy az egyetemi e-mail-címhez járó 1 TB (azt hiszem) OneDrive tárhely az egyetemi kontóra megy (tehát ezért érdekes kérdés, mert a címeket is ők adják ki), de passz, nekem is felmerült ez a gondolat a fejemben, de én ezért nem teszem oda a személyes dolgaimat inkább.

Kérdezőnek:

Nem reklám és ne jelentéstek emiatt kérlek, de a Mega tárhely (is) 50 GB tárhelyet biztosít ingyen és ha regisztrálsz mondjuk 5 e-mail-címmel, akkor az már 250 GB, annyi meg sok mindenre elég. BTW én nekem van ott 400 GB-ra előfiztésem és nem vészes, olcsóbb, mint a onedrive, google drive, stb, és nekem bőven elég az a tárhely is (amiről bizt mentést szeretnék, azt oda pakolom fel, és nagyon felhasználóbarát).

[link]

2021. máj. 27. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!