Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen e-mailen érhetem el a...

Milyen e-mailen érhetem el a Facebook supportjait, ahol segítenek?

Figyelt kérdés

Nem üzleti supportot keresek, és sajnos elég rossz így, hogy nincs kontakt. :( Csak írányított hibákhoz van lehetőség küldeni nekik, ahol pedig nem nagyon tapasztaltam jó eredményt.

Tudtok adni ilyen címet, ahol segítsenek?

2021. máj. 25. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mint minden multinacionális gigavállalat a Facebook sem nem tart fenn ügyfélszolgálati e-mail címet - a vállalati telefonközpontokon tapasztalható menürendszeres IVR-ek analógiájára Súgóközpontot:

[link]

üzemeltet, illetve űrlapokon keresztül

[link]

jelenthetsz be dolgokat.

2021. máj. 25. 23:07
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm. Ezen próbáltam én is, de akkor valahogy megpróbálok ezeken keresztül segitseghez jutni.

Igazából kétfaktoros hitelesítési hibám van, mert nem tudok hozzajutni a kódomhoz, és valamilyen személyiséget azonosító okmányt kellene bekuldenem.

2 oldalra irányít.

Az egyik egy online fényképezőt használ, ami eléggé pixelesre csinálja a messzi szerver miatt (gondolom) így szinte olvashatatlan az okmány, ami alapján visszaléptethetnének a fiókomba.

A másik oldal amire írányít, ott meg nem tudok konkrét adatokat megadni, így nem vagyok biztos benne, hogy tudni fogják a problémám okát. (Bár van egy leírási lehetőség, amiben részletezni lehet.)

2021. máj. 26. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmilyenen. Még ha az 1-es által küldött linkeken írsz nekik, azzal sem foglalkoznak.
2021. máj. 26. 08:03
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Hát az király...
2021. máj. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!