Mi a különbség az eredeti és a nem eredeti Windows10 között?
Technikai különbség nincs ha normális aktivátort használsz, ugyanúgy kap frissítéseket és ugyan azokat. Jogi különbség nyilván már van viszont, főleg ha nem magánszemély vagy.
"Milyen időközönként kellene újra telepíteni?"
- Amilyen gyakran tönkreteszed, vírussal fertőzöd. Legjobb esetben soha.
#1 tökéletesen leírta.
Ha magánszemély vagy, nem fogsz sok különbséget tapasztalni.
Én a g2a-n vettem win10 pro-t 7000-ért, nekem ennyit megért, viszont előtte 5 évig én is törtet használtam és nem vettem észre semmi különbséget.
#5 nem értek egyet.
Legfeljebb az osx van olyan jó mint a windows, de egy ubuntu-val vagy linux mint-tel sokkal nehezebb az élet mint egy windows-szal.
Nyílván ha csak böngészel, filmeket/videókat nézel akkor teljesen jó egy ilyen linux is, talán még valamivel gyorsabb is lesz a hétköznapokban.
Én megpróbáltam linuxot használni, vagy 5 disztrót kipróbáltam de nekem egyáltalán nem közelítette meg egyik se a Windows-t.
Persze ez csak én vagyok, és én programozásra meg Excel-re is használom, lehet, hogy egy teljesen átlagfelhasználónak meg fog felelni, de nekem egyik se jött be. Nem véletlen hogy kb az emberek 2%-a használ linuxot - ez nem azért van mert félnek tőle, hanem mert egyszerűen nem annyira jó.
#9 nekem még sose "döglött be a Win". Egyszer tönkrement a hdd-m (de ezen a dual boot linux nehezen segített volna), és néha kékhalált kapok, de reboot után mindig megy. Szerintem gyorsabb újratelepíteni a Windowst mint linux-szal bohóckodni, dehát kinek a pap...
Nem értem ennek mi értelme van? Vagy egy fél évig linuxon programoztam, és az Excel-alternatívákat is kipróbáltam - működött, tudtam dolgozni, de egyszerűen nem olyan jó mint a Windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!