Google űrlapos vizsgánál van olyan lehetőség, hogy láthassuk a válaszokat?
Figyelt kérdés
Próbálok youtube videókat nézni a témában, de a kommentek alapján egy trükk sem működik igazán. A tanulni kellene kommenteket nem kérem. A többi választ előre is köszönöm. :)2021. máj. 24. 17:05
2/8 Argloss válasza:
Betörsz az oktató házába és ha szerencséd van, akkor a gépén be van jelentkezve abba a fiókba amiben az űrlapot csinálta.
Betörsz a Google szervertermébe és egyesével átnézed az összes szervert hátha az egyiken megtalálod a szükséges adatot.
Elrabolsz egy olyan Google dolgozót, akinek hozzáférése van ezekhez az adatokhoz és rákényszeríted, hogy adja ki neked.
Stb.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom az elsonek a valaszt. A masodiknak termeszetesen ment a lepontozas. :)
2021. máj. 24. 19:17
4/8 Argloss válasza:
Miért? Olyan válaszokat kaptál amikkel megvalósítható amit szeretnél, illetve kérésednek megfelelően azt sem mondtam, hogy tanulj. Más megkötésed nem volt.
5/8 A kérdező kommentje:
Tipikus magyar mentalitas... Ennyire unatkozol?
2021. máj. 24. 19:51
6/8 Argloss válasza:
Ne haragudj, de nem tudom, hogy mi a tipikus magyar mentalitás. Minden létező dologra hallottam már. A te esetedben mit jelent?
Nem unatkozom, csak nem értem miért pontozod le azt a választ amivel megvalósítható az amit szeretnél. Nyilván nem akarod belefektetni ezekbe az energiát, de attól még maga a válasz nem lett haszontalan.
7/8 A kérdező kommentje:
A kommented haszontalan és felesleges, hiába is próbálod megmagyarázni az ellenkezőjét. Csak saját magad égeted és még észre sem veszed. 😅
2021. máj. 24. 20:26
8/8 Argloss válasza:
Köszönöm az indoklást, illetve a válaszodat a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!