Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan ember, akinek...

Van olyan ember, akinek hasznos, célszerű a Windows 8-ban (?) bevezetett csempés start menü?

Figyelt kérdés

Nemrég tértem vissza Windows-ra, de nekem ez agyrém. Van egy friss Windows, megnyitom a start menüt, elfoglalja a fél képernyőt, teljesen felesleges "csempékkel" (xbox, minecraft, twitter, minek?).

Van, akinek ez hasznos és odavan érte?

2021. máj. 18. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Érintőképernyőn leleht értelme. Amit nem értek hogy miért 8-at tettél fel 10 helyet.
2021. máj. 18. 10:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ember, aki még Windows 8-at használ 10 helyett? :D
2021. máj. 18. 10:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocs, windows 10 van, arra utaltam, ha jól tudom windows 8ban vezettek be.
2021. máj. 18. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja, hogy arra gondoltál, és nem a teljes képernyősre ami Win8-ban volt. Kb. ugyanolyan mint telefonon a widget. De ez szerencsére már nem megkerülhetetlen, csak törölni kell őket és kapsz egy sima start menüt, kb mint ami Win7-ben volt.
2021. máj. 18. 11:15
 5/10 anonim ***** válasza:

A start menüt arra használom, hogy megnyomom a startgombot, elkezdek gépelni, enter, aztán elindul amit akarok. Az, hogy milyen menüpontok vagy csempék vannak kint, nem érdekel.

Surfacem nincs, nem tudok érintőkijelzőről nyilatkozni.

2021. máj. 18. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem az időjárás megy a csempéknél, meg a névnap, de magát a start menüt sem használom sosem. Még az XP korában nagyobb szükség volt rá, de nem is tudom, mikor kattintottam oda utoljára.
2021. máj. 18. 11:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor sok értelme volt a csempezesnek
2021. máj. 18. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Csoportosíthatod a csempéket ahogy neked tetszik (húzással), akkor meg lehet szokni hamar. Nekem nem volt gondom vele régen.
2021. máj. 18. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Én Win.8.1-et használok.Ezen is van csempés start menü,de Windows 7 stílus is.Választani lehet melyiket használod. Én természetesen a Win.7-et választottam.
2021. máj. 19. 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Régebbi gépeimnél megszoktam, hogy az asztalon nem tárolok semmit csak a szemetest. Akkoriban a gyorsindító volt a kedvencem. Win 10 óta ezeket a csempékkel helyettesítem. Berendezem magamnak úgy ahogy szeretném és onnantól nincs gondom a programok keresgetésével. Ami rendszeresen kell azok vannak ott. Nekem ez így bevált és célszerű.
2021. máj. 19. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!