10 ja, most elkezdtem keresgélni, 3-4 székig jutottam, mindegyiknél azt írták az amazonon hogy most épp nem elérhető. :o
2021. máj. 15. 11:21
12/27 P.O.C. válasza:
Én nem rég voltam Mömaxba, ahol az ki volt írva az irodai székek súlyhatára is. Nem egyet láttam 150 -ig. Szerintem az nem azt jelenti, hogy csak addig terhelhető. +10-20 kilót még simán kibír. Túl vannak ezek tervezve úgyis.
2021. máj. 15. 11:53
13/27 anonim válasza:
Eleve a legtöbb ember azt se tudja mennyit nyom, mindenki 10-20 kilóval könnyebbnek képzeli magát mint ami, úgyhogy jobb is hogy többet bír.
2021. máj. 15. 13:44
14/27 Szirty válasza:
"Miért ne gyártanának?"
Pl. mert nincs rá akkora kereskedelmi igény ami miatt megérné gyártani.
2021. máj. 15. 14:33
15/27 anonim válasza:
Ebben nem lennék olyan biztos, mikor a fejlett világ minimum fele túlsúlyos, harmada elhízott. Persze abban van igazság hogy fiatalok között ritkább és inkább fiatalok vesznek ilyesmit.
2021. máj. 15. 14:41
16/27 P.O.C. válasza:
Inkább minőségre nincs már igény. Én szomorúnak tartom azt, ha valamire súlyhatárt kell írni. Mert az egyenes arányban tükrözi azt, mennyire tartós alapanyagokból van felépítve. A melóhelyen van nekünk egy még a 80 -as években gyártott főnöki forgószék. Csak annyi baja van, hogy kicsit kopott a huzat. A gázrugó, meg miden más porcikája működik. Kényelmes és stabil akár egy satu. Pedig nem semmi méretű emberek használták már.
Beleültem pár Mömaxos 100 eFt feletti székbe, hát köszönő viszonyba sincsenek vele.
2021. máj. 15. 14:49
17/27 anonim válasza:
#16 minőségre van igény, csak megfizetni nem akarják. ;)
2021. máj. 15. 14:51
18/27 Szirty válasza:
"Ebben nem lennék olyan biztos, mikor a fejlett világ minimum fele túlsúlyos, harmada elhízott"
..akiknek pár százaléka gamer.
"minőségre van igény, csak megfizetni nem akarják"
Egy szék teherbírása annyira arányos a minőséggel mint az autó teherbírása.
Ilyen összefüggés alapján a terepes IFA csúcsmodell. :)
2021. máj. 15. 15:04
19/27 anonim válasza:
#18 Nem ismerem a "terepes IFA" teherbírását a többi teherautó teherbírásához képest, de ezek szerint biztos rájuk ver rendesen. De hogy miért pont egy ilyen példát hoztál? Mert gondolom autószerelőként, vagy mérnökként, vagy tudomisénmiként, tisztában vagy vele, hogy milyen minőségi alapanyagokból, stb. készült az IFA a magakorabeli teherautókhoz képest. Én sajnos nem vagyok ennyire tájékozott, felvilágosíthatnál. :)
2021. máj. 15. 15:12
20/27 P.O.C. válasza:
Jó de akkor mért van az, hogy 20-30 évvel ezelőtt -most nem mondok éréket az infláció miatt-, de ugyan azért a vásárló erőért kaptál egy nyűhetetlen tankot, most meg egy valamit, ami úgy recseg ropog, mint a k..va élet, és 2-3 éven belül biztosan széthullik?
Meggyengült az acél azóta? Nem úgy nőnek a fák? Vagy mi? Elfelejtettek azóta széket gyártani?
Én nem hiszem, hogy annyival több anyagot kéne beépíteni egy tartós minőségi cuccba, ami indokolná az átlagosnál 3-4 szer nagyobb árat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!