Nő vagyok, újra kell telepítenem a gépem (Win10). Hogy álljak neki?
Tudom abszurd, de eljutottam oda, hogy újratelepítésre adom a fejem és mivel szingli vagyok, egyedül kell megoldani 😃
Bárkinek bármi tanácsa, ötlete?

Nem tudom milyen formában akarod...eredeti vagy sem,usb-ről törten,vagy törten DVD-ről.
De a lépések majdnem hasonlók.
-Beindítod a gépet majd nyomod az F11-et gyors bootolásra (ha nem ez a gomb,azt írja a gép a kezdőképernyőn valahol) szóval nyomod azt amelyiket kell:D
-ott kiválasztod hogy melyik eszközt/lemezt bootolja be és már bent is vagy a telepítésben,kiválasztod a particiót (azt a helyet ahova telepíteni akarod a rendszert) és már kész is van, onnantól mindent a szádba rág a program (mielőtt kiválasztod hova is telepítse a rendszert nem árt leformázni is a az egészet a p..ba (mármint a lemezt ahova telepíted) "formázás" és utána választod ki a partíciót.
Ha nem találod ezt a gyors boot menüt akkor sajnos be kell menned a biosba...és ott manuálisan sorrendbe kell raknod mivel induljon a rendszer.
-1 hely az a cucc amiről telepíteni akarod a rendszert
-2 hely HDD
És ennyi az egész...elméletileg a DEL gombal nyílik meg a bios,ha nem tudod megcsinálni kérj meg egy olyan embert akinek megy,szerintem szívesen segítenek, de nem bonyolúlt.

A Microsoftnak van ehhez segédlete:
de bármit is csinálsz előtte a fontos adataidról készíts mentést - akár külső meghajtóra (pendrive, hordozható merevlemez), akár felhőtárhelyre (mega.nz, pCloud, Dropbox, Google Drive, Microsoft Onedrive)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!