Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mostanság mennyibe kerül egy...

Mostanság mennyibe kerül egy normál rtx 2060?

Figyelt kérdés

2021. máj. 9. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2021. máj. 9. 15:56
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szoval ami eleg sok helyen van (es amugyis a legtobb) az boven 250 feletti...

egy egyventis evga ami emiatt nem a leg csabitobb meg egy giga ami szinten nem csabito hiaba 2 ventis

egy olyan vga ert ami manapsag azert nem is tul eros

$399 (about £315, AU$580)

kezdoarral tobb mint 2 eve (2019 eleje) a Founders Editonnal (a tobbie picivel olcsobb)

most Ez 400 euroval szamolva:

143 370,54 magyar forint

azota 2 ev alatt boven esett volna ara

igy enyhen szolva is minimum duplajat fizeted erte mint amit er

de hat mast nem tehetsz ha kell

2021. máj. 9. 17:03
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

super amire irtam a "normal" az 50 el olcsobb (17ezer Ft kb)

ha dollarral szammolsz akkor meg olcsobb lenne

hasznaltan regebbit hanolcsobban talalsz jobban megerhetne szerintem

Xy4

2021. máj. 9. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Újraindult a bit bányászat csak most nem a bitcoin mert az esik lefelé hanem egy másik "környzetbarát" kryptó valuta miatt ég sok dolgozni büdös gyerek, amihez iszonyú nagy tár kell, az SSD-ket néhány hét alatt kinyirja a cucc, ezért 12-16TB vinyokat vesznek, nem is lehet kapni őket, és persze combos VGA-k is kellenek alá, mivel azt elviszik ezért az alatta lévő kisebb kártyák is gyorsan elfogynak, ennyi. minimum fél év mire stabilizálodik a helyzet.

Az árgép azért meglepett, 1 éve 170ezer körül volt a legdrágább 2060-as, a saját 2070 super-em meg 200e, én most tuti csak használtan vennék, de ott id felmentek az árak. Azért a hardverapro-t nem árt nézegetni.

2021. máj. 16. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!