Kik vesznek MacBook-ot ennyi pénzért?
Sziasztok!
Kik vesznek ennyi pénzért MacBook-ot, mikor kevesebbért sokkal jobb gépet tudnak venni?
Ezt nem értettem soha!
Ha valaki tud nekem logikus választ adni amin el tudok gondolkodni, akkor tegye meg!
De nem vagyok képes felfogni, hogy valaki kiad ennyi pénzt csak a név miatt!
Ráadásul ezt a cikket olvastam a minap, és ezért írtam ki a kérdést..
"Lehet, de ez még ennyi év után is gép. (Lenovo)"
Én ezzel azért vitatkoznék.
Tehát azt mondod, hogy nem igaz a cikk, amit egy Apple szerelő írt?
Nem tudom, elég hitelesnek tűnik nekem.
Szerintem ez 130k-ért megérte, és mai napig visz szinte mindent.
Processzor
Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell 4720HQ
Processzor órajel 2.6 GHz
Cache mérete 6 MB
Memória
Memória mérete 8 GB
Memória típusa DDR3
Memória maximális sebessége 1600 MHz
Kijelző
Kijelző mérete 15.6"
Kijelző felbontása 1920 x 1080
Videokártya típusa Dedikált
Videokártya modell Nvidia GeForce GTX 960M
Grafikus memória mérete 4 GB
Kijelző felülete Matt
3D kijelző Nem
Érintőképernyő Nem
Háttértár
Háttértár típusa SSHD
Háttértár kapacitása 1008 GB
Merevlemez fordulatszáma 5400 rpm
14-es nem igaz, lenne rá pénzem, csak nem értem, ennyi. Nem értem azt, hogy sokkal jobb gépet lehetne venni kevesebb pénzből.
Nem értem, hogy miért költ az ember feleslegesen erre. Most leszámítva azokat akik MacOS specifikus programokat akarnak használni. Többség nem ilyen, hogy kifejezett MacOS programot szeretne használni, sőt keresik a Windows-os alternatívákat..
Azt mi bizonyítja, hogy TÉNYLEG egy Apple szerelő írta a cikket? Mert ez az, ami nem valószínü, márcsak azért sem, mert ha ezt megtette volna, akkor másnap már munkanélküli lett volna, egy hitelrontási perrel a nyakában, aminek több millió Dollár a tétje!
Egy profi valaki pedig, aki géppel dolgozik, annak nem elég a a 130K-s géped, ha netán mennének is rajta a komoly programok, pár hónap alatt tönkremenne - ugyanis naponta akár 12-15 órát is dogloznak vele folyamatosan, illetve a 6 - 8 GB nevetségesen kicsi ilyenekhez.
Tévedés! Próbálom megérteni.
Okes, az Én gépem nem a csúcskategóriás, de!
Ennél drágább egy 2012 és MacBook pro is, ami aztán tényleg nem ér fel ehhez!
Én napi 8-9 órát nyustolom és semmi baja.
A családban van MacBook Pro, de érzed mindig szükség van a Windows gépre. Amikor rákérdeztem akkor miért ezt vetted, a válasz: Szép, megbízható, sosem fagy le stb.
Oke, az enyem sem. Enyem is szép stb.
Értitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!