Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » MacBook-on a külső merevlemez...

MacBook-on a külső merevlemez partícióit hogyan egyesítsem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tehát van egy merevlemezem amit rádugtam a gépre, amúgy Windowsos volt. Van rajta 2 particio meg van a System Resevered is. Ezeket szeretném egyesíteni, de nem találom sehol, hogy hogyan kellene. Már töröltem róluk mindent és Mac OS kiterjesztett (naplózott)

ban történt a törlés. Valaki tud ebben segíteni nekem, hogy hogy kell ?

MacOS : Catalina

MacBook pro 2012

Köszönöm előre is!

2021. máj. 7. 14:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

Itt hasonló a probléma, de ha már nem tudod a Windowsos gépet használni akkor ez lehet, hogy van macre is:

[link]

2021. máj. 7. 16:11
 12/19 A kérdező kommentje:
Megnézem őket, köszönöm!
2021. máj. 7. 16:17
 13/19 anonim ***** válasza:
le kell a lemezkezelőben a patriciókat törölni és létrehozni egy újat.
2021. máj. 7. 16:45
 14/19 A kérdező kommentje:
De le vannak törölve! Nem tudok újat sem létrehozni ezekből.
2021. máj. 7. 17:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Úgy érti, hogy Windowson fájlkezelő, ott jobbegér a merevlemezre, ott kikeresed a lemezkezelőt, abban magukat a partíciókat törlöd, majd létrehozol egy nagyot, bár ssd esetében az lenne a legjobb élettartam szempontjából, ha egy 10%os partíció mindig üresen maradna.
2021. máj. 7. 17:25
 16/19 A kérdező kommentje:
De ez csak SSHD, nem teljes SSD. Viszont most csináltam Windows-on és valamiért nem engedi egyesíteni ott sem.. Valami olyasmit ír, hogy nem támogatott... Nem értem már komolyan. Pedig töröltem a partíciót, majd Kötet kiterjesztése, Next,next,next és semmi...
2021. máj. 7. 17:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Meg van. Ahogy írtátok. Törölni kellett az összes partíciót, és egy nagyot létrehoztam. Csak már majdnem földhöz vágtam. :D De végül sikerült. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2021. máj. 7. 17:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

najóvan... más kezdtem guglzni... azt hittem rosszul emlékszem

örülök hogy sikerült!

2021. máj. 7. 18:32
 19/19 A kérdező kommentje:
En is! Köszönöm mégegyszer!
2021. máj. 7. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!