Az baj lenne ha nem állítanám le a gépemet mondjuk soha?
A hibernálást pont erre találták ki, elmenti a RAM tartalmát a háttértárra, majd következő induláskor beolvassa, és fut minden tovább, viszont nem ment fél napig feleslegesen a gép.
Ugyanakkor én laptopoknál inkább azt figyeltem meg, hogy a leállítás nélküli huzamos ideig tartó használat (képernyő lehajtása alvóba teszi) egy idő után behülyíti a rendszert és a futó programokat is, aztán úgyis restart a vége.
Keresőbe beírod energiagazdálkodási lehetőségek, lentebb görgetsz, további energiagazdálkodási lehetőségek, ott lesz a hibernálás.
Jó lenne tudni milyen géped van, mennyi idős. Fénykoromban otthon a laptopok éjjel nappal mentek a torrent miatt, körülbelül hetente egyszer indítottam újra, vagy ha akkori kornak megfelelő komolyabb játék előtt akartam kitisztítani a gép agyát, de mindig ment, egyik, amit elajándékoztam, tudom, hogy a mai napig használja.
Melóhelyen 2 szerver PC van több éve 0-24 járatva, és itt nem drága gépekre gondolva (kb. 200 ezres masinák) évek óta, időszakonként újra indítja a rendszergazda, de mennek folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!