Ethereum bányászat-hoz érdemes valamit húzni a videokártyán, és ha igen, akkor mit?
Elkezdtem bányászni ethereum-ot. (Egyelőre csak hobbiból, illetve csak kíváncsiságból)
Szeretném leszögezni az alábbiakat, aminek tulajdonképpen semmi köze a kérdéshez, de azért leírom:
-Van rendes munkám
-Nem célom meggazdagodni
-Nem célom akár egy árva petákot sem keresnem (bár azért jó lenne)
-Egy rtx 2070 super-el nem is lehet :D (Ilyen 35Mh/s körül mozog)
Azért azt szárójelben megjegyzem, ha egy kis pénzt is hoz a konyhára, az már jó, de mint mondtam, első sorban csak a kíváncsiság hajt.
És akkor itt jön képbe a kérdés: érdemes valamit ilyen célból húzni a videokártyán, vagy nem? És ha igen, akkor pontosan mit és mennyire?
Pontosan egy Gigabyte rtx 2070 super windforce vga-m van.
Egy RTX 2070 Super-rel jó pénzeket lehet belőle megkeresni. Én egy GTX 1080-al bányászok Február eleje óta és már egy 70-80 ezret tuti összehozott. Bár nem számoltam. A VRAM-ot érdemes Overclock-olni főleg és a power limitet húzd le amennyire lehet. Talán még a GPU tuning sem lehet rosz, de azzal sokat nem nyersz. Küldök egy képet az én beállításaimról, de persze neked nem ezt kell követned. Csak egy példa.
Igen megéri egy picit húzni rajta.
Én még időben összedobtam egy pár kártyás riget 172MH/s-el megy. Egy kis kiegészítésnek elég jó.
Igen az eredeti vagyok. De már nem videózom túl sűrűn.
Érdekes egyébként, hogy annyira adod a szavaimat, hogy el is felejtettél zöldet nyomni rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!